EcoBoZ wenst iedereen een mooi en inspirerend 2019!

Wij gaan voor een fantastisch nieuw jaar, waarin we concrete stappen gaan maken om onze droom, het realiseren van een nabuurschap van ecologische woningen in de buurt van Bergen op Zoom, zoveel mogelijk zelfvoorzienend, zero-waste en off-grid, waar te maken.

We hebben hiervoor in 2018 al een goed fundament gelegd. We hebben een website, naam, logo, social media en flyers ontwikkeld. Na een aantal bijeenkomsten zijn we met een vaste groep een vereniging aan het oprichten, waarbinnen we een aantal werkgroepen vormen rondom financiën, bouw & techniek, groen & samenleven, PR & communicatie en de locatie.

We hebben een aantal mooie locaties op het oog, en werken nu met gemeente, politiek, provincie en diverse organisaties samen om in 2019 een definitieve locatie met de juiste bestemming te regelen. We gaan de vereniging EcoBoZ en CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) officieel oprichten en dan gaan we de eerste tekeningen laten maken.

We hebben heel veel zin om dit te gaan realiseren en staan te springen om er dit jaar iets heel moois van te maken! Als je meer wilt weten, twijfelt, vragen hebt, mee wil doen en ook volop ideeën hebt; Mail of bel ons! Ga hiervoor naar onze contactpagina en we spreken je snel.