Bijeenkomst 17 juni geslaagd!

Zondagmiddag 17 juni organiseerde EcoBoZ samen met Het Oererf een bijeenkomst rondom ecologische bouw- en wooninitiatieven in Bergen op Zoom. De opkomst was fantastisch en we zagen veel nieuwe en bekende gezichten. Het Oererf en EcoBoZ hebben gepresenteerd wat hun uitgangspunten zijn en hoever zij nu staan.

Martijn van Voorden is architect en vertelde met enthousiasme over zijn vak, en hoe je met ecologische materialen duurzame woningen kunt realiseren. De mogelijkheden van strobouw worden steeds uitgebreider en we begrepen dat het al lang niet meer alleen voor geitenwollensokkentypes is.

Na de pauze was er gelegenheid om verder kennis te maken met de initiatiefnemers. EcoBoZ had Menno de Lange van Droomwonen Brabant uitgenodigd, die toelichting gaf op de organisatie van dit soort particuliere initiatieven en in welke stappen zij ons zouden kunnen begeleiden.

Ook hebben we met elkaar bepaald welke thema’s centraal komen te staan bij het realiseren van onze droomwensen. Na afloop hebben we nog even fijn gepraat met elkaar. Iedereen bedankt voor de komst en interesse. We hebben zin in de volgende stappen!

Voor de mensen die wel geïnteresseerd zijn maar die ee niet bij waren: Laat even een berichtje achter op www.ecoboz.nl dan houden we je op de hoogte!

Tiny van Hoeve Hildernisse: bedankt voor jullie gastvrijheid en dat we gebruik mochten maken van jullie fantastische boerderij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *