Meet & Greet 17 juni 2018

Het is zover! De eerste bijeenkomst van EcoBoZ is gepland. Zondagmiddag 17 juni a.s. komen we samen bij Hoeve Hildernisse aan de Hildernisse 1 in Bergen op Zoom. We hebben ervoor gekozen om een Meet & Greet te houden voor iedereen die geïnteresseerd is in ecologisch bouwen en duurzaam wonen, samen met ecologische woongemeenschap Oererf.

Op deze Meet-and-Greet leer je op een relaxte en leuke manier de ecologische woonprojecten EcoBoZ en Het Oererf kennen. Beide initiatiefgroepen willen in de regio Bergen op Zoom ecologisch gaan bouwen. Op deze middag willen wij jullie informeren over de projecten en de fasen waar we in zitten en naar toe gaan werken. Natuurlijk is het belangrijk dat we elkaar deze middag ook beter leren kennen. We vragen iedereen om iets lekkers voor bij de koffie of thee mee te brengen, bij voorkeur vegetarisch of veganistisch. De drankjes van Hoeve Hildernisse zijn voor ieders eigen rekening.

Als speciale gast hebben we architect Martijn van Voorden uit Bergen op Zoom gevraagd om ons die middag meer te vertellen over ecologisch bouwen.

Programma:
13.00 uur intro en voorstelronde Oererf en EcoBoZ en Droomwonen Brabant
14.00 uur koffie/thee met lekkers (graag iets meebrengen)
14.30 uur architect Martijn van Voorden
15.00 uur informele kennismaking van geïnteresseerden EcoBoz en Het Oererf
16.00 uur afsluiting programma.

Meer info over deze initiatiefgroepen vind je op de volgende websites:
https://www.oererf.org/https://www.facebook.com/oererf/
https://www.facebook.com/ecoboz2018/
http://www.droomwonenbrabant.nl/portfolio/cpo-ecodorp-bergen-op-zoom/

In verband met de organisatie vinden we het wel fijn dat je je van te voren aanmeldt en daarbij ook aangeeft met hoeveel personen je komt. Dit kan je doen per email naar dubbelstraat84@gmail.com of telefonisch 06-19220620 (Meta) of 06-15965913 (Frank).

Deel dit bericht gerust met vrienden als je denkt dat zij geïnteresseerd zijn in EcoBoZ en/of het Oererf.

Groetjes en hopelijk tot 17 juni!

One Comment on “Meet & Greet 17 juni 2018

  1. Pingback: Frank en Meta gaan van de Dubbelstraat naar back to basic - indebuurt Bergen op Zoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *